Arkitekter til det nye Regjeringskvartalet

Vil du være med på å bygge Norges demokratiske hjerte?

Vi mener arkitektoniske kvaliteter kan inspirere til bedre beslutninger. Nå trenger vi arkitekter med gjennomføringskraft som vil være med på å formgi den viktigste samhandlingsarenaen for Norges beslutnings­tagere. Sett ditt preg på utformingen av selve symbolet på norsk demokrati— det nye regjeringskvartalet.

Det nye regjeringskvartalet skal bli en verdig fysisk manifestasjon av det norske demokrati, det skal bli en åpen og attraktiv bydel med vennlige byrom, det skal bli velfungerende med fremtidsrettede arbeidsplasser og det skal bli vakker arkitektur. Det nye regjeringskvartalet blir utviklet etter fire ledende ord: verdig, varig, vakkert og vennlig.

Vi stiller høye krav til alle våre medarbeidere i prosjektet og er på utkikk etter deg som er engasjert og brenner for arkitektfaget, klarer å jobbe selvstendig samtidig som du bidrar godt i teamarbeid. Du er ansvarsfull nok til å kunne påta deg det som ligger i en oppgave av dette slaget. Du har god erfaring med Revit som arbeidsverktøy og er en effektiv og dyktig produsent av kvalitetstegninger.

Du må ha plettfri vandel og bør ha relevant erfaring fra komplekse prosjekter. Vi fokuserer på samarbeid, så godt humør og gode referanser fra byggherre er et klart pluss.

Utdanning: Arkitekt
Erfaring: 3 - 5 år relevant erfaring.
Datakompetanse: Revit, BIM, Adobe Suite, Rhino/Sketch-up.
Norsk statsborgerskap eller 10 års bosettelse i Norge grunnet krav til sikkerhetsklarering.
Språk: Skandinavisk språk flytende, skriftlig og muntlig, God engelsk skriftlig og muntlig.

Stillingsgrad: 100%
Ansettelse: Fast
Arbeidssted: Svært sentralt og nyoppusset prosjektkontor i Oslo

Vi tilbyr et godt lønnsnivå, gode pensjons- og personalforsikringer, sosiale goder som avis, tilskudd til trening, firmaleilighet på fjellet — i tillegg til et spennende arbeidsfellesskap.

Send søknad med CV til:
careers@nordicarch.com
Merk søknaden: «ARKITEKT - REGJERINGSKVARTALET»

New Government Quarter
1 6