26.02.2018

Arkitekter til det nye Regjeringskvartalet

Vil du være med å utvikle Norges nye regjeringskvartal?

Vi trenger dyktige arkitekter som har lyst å bidra i dette viktige oppdraget. Teamet vil bestå av 50-100 arkitekter og ingeniører, og er samlokalisert i eget prosjektkontor i Byporten ved Jernbanetorget i Oslo.

Det nye regjeringskvartalet skal bli en verdig fysisk manifestasjon av det norske demokrati, det skal bli en åpen og attraktiv bydel med vennlige byrom, det skal bli velfungerende og fremtidsrettede arbeidsplasser og det skal bli vakker arkitektur. Konkurranseforslaget til det nye regjeringskvartalet ble utviklet etter fire ledende ord: verdig, varig, vakkert og vennlig.

Vi stiller høye krav til alle våre medarbeidere i prosjektet og vi er på utkikk etter deg som er engasjert og brenner for arkitektfaget, klarer å jobbe selvstendig samtidig som du bidrar godt i teamarbeid. Du er ansvarsfull nok til å kunne påta deg det som ligger i en oppgave av dette slaget. Du har god erfaring med Revit som arbeidsverktøy og er en effektiv og dyktig produsent av kvalitetstegninger.

Du må ha plettfri vandel og bør ha relevant erfaring fra komplekse prosjekter. Vi fokuserer på samarbeid, så godt humør og gode referanser fra byggherre er et klart pluss.

Utdanning: Arkitekt
Erfaring: minimum 5 år relevant erfaring.
Datakompetanse: Revit BIM, Adobe Suite, Rhino/Sketch-up.
Norsk statsborgerskap eller annen tilknytning til Norge, grunnet krav til sikkerhetsklarering.
Språk: Skandinavisk språk flytende, skriftlig og muntlig, God engelsk skriftlig og muntlig.
Stillingsgrad: 100%
Ansettelse: Fast
Arbeidssted: prosjektkontor Oslo sentrum

Nordic — Office of Architecture har kontorer i Oslo, København og London. Vårt mål er å skape fremragende arkitektur og vi er alltid på utkikk etter deg som kan fremme dette målet. En bred og langsiktig oppdragsportefølje og 160 ansatte fra mer enn 20 forskjellige nasjonaliteter gjør Nordic til et spennende sted å jobbe. Vår størrelse og faglige tyngde gir deg unike muligheter til faglig og karrieremessig utvikling.

Vi mener arkitekturen kan gjøre en forskjell og bidra til å skape et bedre samfunn. Vi designer bygninger med brukeren i fokus; enten det er den største flyplassen eller en liten fjellhytte skal resultatet bli varig og vakkert.

Vi tilbyr et godt lønnsnivå, gode pensjons- og personalforsikringer, sosiale goder som avis, tilskudd til trening, firmaleilighet på fjellet—i tillegg til et spennende arbeidsfellesskap.

Send søknad med CV til:
Henriette Habberstad Sterud: e-post
Merk søknaden: «ARKITEKT - REGJERINGSKVARTALET»
Søknadsfrist: 2.Mars