26.02.2018

Arkitekter til det nye Regjeringskvartalet

Vil du være med å utvikle Norges nye regjeringskvartal?

Vi trenger dyktige arkitekter som har lyst å bidra i dette viktige oppdraget. Teamet vil bestå av 50-100 arkitekter og ingeniører, og er samlokalisert i eget prosjektkontor i Byporten ved Jernbanetorget i Oslo.

Det nye regjeringskvartalet skal bli en verdig fysisk manifestasjon av det norske demokrati, det skal bli en åpen og attraktiv bydel med vennlige byrom, det skal bli velfungerende og fremtidsrettede arbeidsplasser og det skal bli vakker arkitektur. Konkurranseforslaget til det nye regjeringskvartalet ble utviklet etter fire ledende ord: verdig, varig, vakkert og vennlig.

Vi stiller høye krav til alle våre medarbeidere i prosjektet og vi er på utkikk etter deg som er engasjert og brenner for arkitektfaget, klarer å jobbe selvstendig samtidig som du bidrar godt i teamarbeid. Du er ansvarsfull nok til å kunne påta deg det som ligger i en oppgave av dette slaget. Du har god erfaring med Revit som arbeidsverktøy og er en effektiv og dyktig produsent av kvalitetstegninger.

Du må ha plettfri vandel og bør ha relevant erfaring fra komplekse prosjekter. Vi fokuserer på samarbeid, så godt humør og gode referanser fra byggherre er et klart pluss.

Utdanning: Arkitekt
Erfaring: minimum 5 år relevant erfaring.
Datakompetanse: Revit BIM, Adobe Suite, Rhino/Sketch-up.
Norsk statsborgerskap eller annen tilknytning til Norge, grunnet krav til sikkerhetsklarering.
Språk: Skandinavisk språk flytende, skriftlig og muntlig, God engelsk skriftlig og muntlig.
Stillingsgrad: 100%
Ansettelse: Fast
Arbeidssted: prosjektkontor Oslo sentrum

Vi tilbyr et godt lønnsnivå, gode pensjons- og personalforsikringer, sosiale goder som avis, tilskudd til trening, firmaleilighet på fjellet—i tillegg til et spennende arbeidsfellesskap.

Send søknad med CV til:
careers@nordicarch.com
Merk søknaden: «ARKITEKT - REGJERINGSKVARTALET»