17.10.2018

Arkitekter til det nye Regjeringskvartalet

Tør du være med på å skape Oslos ansikt utad? Noe vi kan stå for og se på med stolthet resten av livet? Vil du være med på å bygge noe tidløst, som speiler Norge? 

Vi mener arkitektoniske kvaliteter kan inspirere til bedre beslutninger. Nå trenger vi arkitekter med gjennomføringskraft som vil være med på å formgi landets viktigste
samhandlingsarena for Norges beslutnings­tagere de neste 150 årene. Bli med på utformingen av selve symbolet på norsk demokrati—det nye regjeringskvartalet.

Det nye regjeringskvartalet skal bli en verdig fysisk manifestasjon av det norske demokrati, det skal bli en åpen og attraktiv bydel med vennlige byrom, det skal bli velfungerende og fremtidsrettede arbeidsplasser og det skal bli vakker arkitektur. Konkurranseforslaget til det nye regjeringskvartalet ble utviklet etter fire ledende ord: verdig, varig, vakkert og vennlig.

Vi stiller høye krav til alle våre medarbeidere i prosjektet og vi er på utkikk etter deg som er engasjert og brenner for arkitektfaget, klarer å jobbe selvstendig samtidig som du bidrar godt i teamarbeid. Du er ansvarsfull nok til å kunne påta deg det som ligger i en oppgave av dette slaget. Du har god erfaring med Revit som arbeidsverktøy og er en effektiv og dyktig produsent av kvalitetstegninger.

Du må ha plettfri vandel og bør ha relevant erfaring fra komplekse prosjekter. Vi fokuserer på samarbeid, så godt humør og gode referanser fra byggherre er et klart pluss.

Utdanning: Arkitekt
Erfaring: minimum 5 år relevant erfaring.
Datakompetanse: Revit BIM, Adobe Suite, Rhino/Sketch-up.
Norsk statsborgerskap eller annen tilknytning til Norge, grunnet krav til sikkerhetsklarering.
Språk: Skandinavisk språk flytende, skriftlig og muntlig, God engelsk skriftlig og muntlig.
Stillingsgrad: 100%
Ansettelse: Fast
Arbeidssted: prosjektkontor Oslo sentrum

Vi tilbyr et godt lønnsnivå, gode pensjons- og personalforsikringer, sosiale goder som avis, tilskudd til trening, firmaleilighet på fjellet—i tillegg til et spennende arbeidsfellesskap.

Send søknad med CV til:
careers@nordicarch.com
Merk søknaden: «ARKITEKT - REGJERINGSKVARTALET»


1 4