10.01.2018

BIM-tekniker til Regjeringskvartalet

Vil du jobbe med et prosjekt av nasjonal betydning? Vi søker en erfaren BIM-tekniker til utviklingen av det nye Regjeringskvartalet. Søkere må være Norske statsborgere, eller ha annen sterk tilknytning til Norge, være faglig sterke og ha solid kompetanse i Revit og BIM-prosjektering.

Teamet vil bestå av 50-100 arkitekter og ingeniører, og er samlokalisert i eget prosjektkontor i Byporten ved Jernbanetorget i Oslo.

Det nye regjeringskvartalet skal bli en verdig fysisk manifestasjon av det norske demokrati, det skal bli en åpen og attraktiv bydel med vennlige byrom, det skal bli velfungerende og fremtidsrettede arbeidsplasser og det skal bli vakker arkitektur. Konkurranseforslaget til det nye regjeringskvartalet ble utviklet etter fire ledende ord: verdig, varig, vakkert og vennlig.

Stillingen
BIM-tekniker deltar i prosjektteam med modellering, oppsett og teknisk vedlikehold av fag- / samhandlingsmodeller. Produserer detaljer, eksporter, script og lignende.


Kvalifikasjonskrav BIM tekniker
• Bygningskonstruktør/-tekniker med solid modelleringserfaring i Revit
• Håndtering av tverrfaglige sammenstillingsmodeller i Solibri/Navisworks
• Teknisk ekspertkompetanse på prosjekteringsverktøy
• Fagskoleutdannelse, bransjeerfaring med modellering i entreprenør-/ingeniør- eller arkitektbedrift.
• Norsk statsborgerskap, eller annen sterk tilknytning til Norge

Nordic — Office of Architecture er et av Norges har med kontorer i Oslo, København og London. Vårt mål er å skape fremragende arkitektur og vi er alltid på utkikk etter deg som kan fremme dette målet. En bred og langsiktig oppdragsportefølje og 160 ansatte fra mer enn 20 forskjellige nasjonaliteter gjør Nordic til et spennende sted å jobbe. Vår størrelse og faglige tyngde gir deg unike muligheter til faglig og karrieremessigutvikling.

Vi mener arkitekturen kan gjøre en forskjell og bidra til å skape et bedre samfunn. Vi designer bygninger med brukeren i fokus; enten det er den største flyplassen eller en liten fjellhytte skal resultatet bli varig og vakkert.

Vi tilbyr et godt lønnsnivå, gode pensjons- og personalforsikringer, sosiale goder som avis, tilskudd til trening, firmaleilighet på fjellet—i tillegg til et spennende arbeidsfellesskap.


Send søknad med CV til:
Henriette Habberstad Sterud: hhs@nordicarch.com
Merk søknaden: «Søknad BIM-tekniker RKV»
Søknadsfrist: 2. Mars 2017