10.11.2017

Bli en del av Norges ledende bim-miljø

Nordic – Office of Architecture vinner stadig flere oppdrag og med en rekke prosjekter på vei inn i svært arbeidskrevende faser ønsker vi å styrke bemanningen.

Vi søker bygningskonstruktører med svært god kompetanse innen bygningsteknisk detaljering og prosjektering i BIM Revit, med erfaring fra BIM-ledelse og BIM-koordinering av prosjekteringsteam. Du vil inngå i vår spesialiserte BIM-gruppe og fungere som BIM-koordinator i ett eller flere av våre prosjekter.

Nordic — Office of Architecture er et av Norges største arkitektfirmaer, med kontorer i Oslo, København og London. En bred portefølje av prosjekter og over 150 ansatte fra mer enn 20 forskjellige nasjonaliteter gjør Nordic til et spennende sted å jobbe. Vår størrelse og faglige tyngde gir deg unike muligheter til å utvikle deg – uansett retning. Vårt mål er å skape fremragende arkitektur og vi er alltid på utkikk etter deg som kan fremme dette målet.

Kvalifikasjonskrav
Utdanning: Bygningskonstruktør / Architectural technician
Erfaring: minimum 2 år relevant erfaring
Datakompetanse: Særskilt god kompetanse innen Revit BIM
Språk: God engelsk - skriftlig og muntlig.

Stillingsgrad: 100%
Ansettelse: Fast
Arbeidssted: Oslo.

Vi tilbyr et godt lønnsnivå, gode pensjons- og personalforsikringer, sosiale goder som avis, tilskudd til trening, firmaleilighet på fjellet—i tillegg til et hyggelig og sosialt arbeidsmiljø.
Merk søknaden: «BYGNINGSKONSTRUKTØRER»
Søknad m CV og portfolio sendes til:
Henriette Habberstad Sterud: hhs@nordicarch.com
Søknadsfrist: 22.11.2017