Arkitektpraktikant

Vi søger en arkitektpraktikant i foråret 2022 til vores kontor i Danmark.

Her i København er vi i øjeblikket omkring 15 ansatte, så du vil få en enestående mulighed for at arbejde med mange forskellige type opgaver – fra mindre tilbygninger og renoveringer til højtprofilerede storskalaprojekter.

Vi kan garantere dig en spændende og alsidig praktikperiode på vores tegnestue i København, hvor du vil blive en aktiv del af livet og projekterne på tegnestuen. Du vil komme vidt omkring i både skala og segment og vil hurtigt kunne arbejde dig til ansvar under kyndig vejledning og opmuntring fra en erfaren arkitekt. Du vil undervejs arbejde med konceptudvikling, skitsering og projektering, udarbejde visualiseringer, modeller og præsentationsmateriale og deltage i byggepladsbesøg. Samtidig vil du blive inviteret med til sociale arrangementer i organisationen såsom den årlige studietur, inspirationsture og mange andre gode arrangementer. Som ekstra bonus skal også lige nævnes, at vi hver dag bliver forkælet med dejlig økologisk mad.

Vi håber, du har fået lyst til at sende os en ansøgning, hvor du fortæller os lidt om dig selv og vedlægger CV samt portfolio. Send det hele på mail inden den 15. november til sp@nordicarch.com. Angiv gerne i emnefeltet, at du søger praktikplads som arkitektstuderende.

Har du i øvrigt spørgsmål er du også meget velkommen til at kontakte vores studentermedhjælper, Marte, via Instagram nordicooa_denmark eller på mail: mjb@nordicarch.com