Erfaren bygningskonstruktør / projektleder søges til vores tegnestue i Aarhus

Vi søger en bygningskonstruktør med 5-10 års erfaring, der gennem projektering og ledelse af spændende projekter, vil være med til at udvikle og opbygge en stærk og kreativ tegnestue med fokus på bæredygtighed og den grønne omstilling.

Hos Nordic Office of Architecture bliver du del af en dynamisk og levende hverdag med høj faglighed, alsidige opgaver samt godt humør i et fantastisk team af dygtige bygningskonstruktører og arkitekter. Du vil komme til at arbejde med fagligt udfordrende og spændende projekter i en styrende rolle som projektleder og evt. projekteringsleder. Du vil få mulighed for at løfte visionerne for god og stærk arkitektur i form af sunde, funktionelle og bæredygtige byggerier. Du vil være med til at præge den spændende udvikling, som vi er inde i, og have masser af muligheder for at udvikle din egen faglighed og rolle.

Vi arbejder med en bred pallette af projekter fordelt over hele landet. Ofte er der tale om større projekter og udviklingsopgaver indenfor områderne bolig, institutioner, skoler og erhverv. Vi har mange faste kunder - Det gode samarbejde vægter højt for os. Derudover er vores medarbejdere vores vigtigste aktiv, og vi værner om dem.

Vi tilbyder en stilling i et kreativt miljø, hvor du på én gang har stor frihed og stor indflydelse på din egen og tegnestuens udvikling. Vi er en tegnestue med fokus på det nære, på fællesskabet og det gode sammenhold.


Kvalifikationer

 • Du er uddannet bygningskonstruktør og har mindst 5 års tegnestue-erfaring.
 • Du har erfaring med projektering og mod på eller erfaring med styring af egne sager.
 • Du er struktureret, og du lægger stolthed i styring af tid, økonomi og ressourcer.
 • Du er åben og nysgerrig og insisterer på at udvikle din faglighed løbende.
 • Du er god til at kommunikere med alle aktører i udviklingen af et projekt.
 • Du er rutineret Revit-bruger og har gerne interesse for IKT.
 • Du har gerne erfaring med udarbejdelse af beskrivelser.


Vi tilbyder

 • En spændende og udfordrende hverdag i et rart tegnestue-miljø med fleksible rammer.
 • Selvstændigt ansvar for egne projekter samt samarbejde på større projekter.
 • En flad struktur med stor mulighed for indflydelse, og hvor du selv er med til at sætte overliggeren.
 • Et godt og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger, hvor arbejdsglæde, vidensdeling og fællesskab er en vigtig del af hverdagen.


Ansøgning

Har du lyst til at blive en del af vores hold, så send ansøgning (angiv Aarhus i emnefeltet) og CV til Rasmus Skakkebæk Sørensen på careersdenmark@nordicarch.com eller giv et ring på tel. +45 5163 0343, hvis du har spørgsmål.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt - gerne pr. 1. marts. Samtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nordic Office of Architecture er en ledende international arkitektvirksomhed med kontorer i Norge, Island og Danmark. Vi er inspireret af den nordiske designtradition som hylder enkelthed, funktionalitet og håndværksmæssig kvalitet. Vi baserer vores projekter på en dyb forståelse for mennesker og en følsom tilgang til naturen. Gennem vores alsidige portefølje af store og små projekter er det vores mission altid at bidrage til at forme en bæredygtig fremtid.

Vores tegnestue i Aarhus fungerer som sin egen enhed med ca. 40 medarbejdere. Her bliver den enkelte både set og hørt - nærvær og sammenhold er en vigtig del af hverdagen.