IT-migreringen

Her er informasjon om hva som skal skje, og hva du må gjøre i forbindelse med migreringen.

Tidligere gitt informasjon repeteres ikke. Vi har dessverre ikke kapasitet til å komme med nye påminnelser til deg som har fått informasjon. Det er ditt ansvar å innrette deg etter den informasjonen du får. Hvis ikke får du ikke jobbet mot Nordic etter 10. februar kl 16.

FEILINFORMERT ELLER MANGLER INFO?
​​​​​​​
Har du fått informasjon du mener er feil, eller motstridende opplysninger, tar du selvfølgelig kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg. Men les informasjonen først. De fleste spørsmål vi får, er om saker som tydelig er informert om.


DANMARK
Dere migrerer samtidig, og det vil være folk fra Norconsult på kontoret.


ISLAND
Dere migreres IKKE nå, men senere. Men VPN-tunnelen må reforhandles, dette jobbes det med i migreringshelgen. Samtlige ansatte får ny konto for tilkobling til Nordic Oslo, og mail.


INFO TIL ALLE I NORGE

Alle må rydde plassen sin. Hvis plassen er et kaos kan du risikere at teknikerne ikke gjør noe med din PC.

Alle må legge sin PC på bordet avslått, sammenklappet, godt synlig. PCen må være tilgjengelig for oss hele helgen.

Du har tidligere fått informasjon om å rydde i OneDrive og mailboks. Dette er nå for sent hvis du ikke har gjort det, fordi migreringen av innhold er begynt. Så rydder du først nå, får du alt du har slettet, tilbake igjen. Likeledes, redigerer du en gammel fil (mer enn 90 dager) vil endringen ikke bli registrert. Dette av «Microsoft»-grunner.


DU SOM HAR DESKTOP

Denne skal ikke brukes etter migreringen og vi på IT er veldig glad om du kan dra ut alle kabler og dra maskinen ut av eventuell festebrakett og sette den på gulvet ved plassen så vi kan samle dem inn.

Dette punktet gjelder alle bortsett fra enkelte maskiner på Vgroup, som skal være med også etter migreringen.


DU SOM HAR LAPTOP

Noen av laptopene skal være med oss etter migreringen. Disse har fått merkelapp på lokket: «Reinstalleres». De som skulle ha fått merket sin PC, men som ikke var tilgjengelig da vi gikk runden, har fått en mail om at de må komme til IT i 3. etasje med maskinen for merking.

Laptoper som IKKE er merket, skal ikke være med oss videre. Dette gjelder eldre og ukurante laptoper. De som har en slik, vil få en ny laptop på plassen sin. Plassene er også merket med navn.

Laptoper som skulle vært merket, men som ikke blir merket, blir heller ikke reinstallert.


DU SOM JOBBER PÅ PROSJEKTKONTOR

De maskinene som skal med oss videre, er uten unntak laptoper. De som har en slik, har fått mail om å komme med den for merking før 10. februar kl 16. Det er tidsnok om du kommer opp mot denne fristen, men du skal sørge for å levere den til en av oss tre på IT så den blir riktig merket. Legger du den fra deg i lokalene umerket, blir den ikke reinstallert og du havner blant dem som er nevnt i ingressen over.


ETTER MIGRERINGEN

Mandag morgen 13. februar logger du på med ditt nye brukernavn og passord. Dette får du separat informasjon om i form av et skriv på plassen din (eller ved utlevering for prosjektkontors vedkommende).

IT Nordic vil være til stede, og vi har fått løfte om ”mange” fra Norconsult IT, herunder lederen for Norconsult Helpdesk som har lovet å være her en uke. Vi vil installere disse på møterom «Transformator» i 3. etasje.

Alle PCer har installert en grunnpakke av programmer, noe a la det vi er vant til i Nordic. Norconsult har noe som heter Software Center, tilgjengelig fra Windows-knappen som alle andre programmer.

Her er informasjon om dette, - hvorfor og hvordan.