Nordic henter skolefagligt fyrtårn fra JJW

Nordic Office of Architecture er stolte af at kunne byde arkitekt Lisbeth Olsen velkommen som ny fagpartner indenfor leg og læring. Lisbeth Olsen, kommer til Nordic Office of Architecture med en imponerende ekspertise indenfor arkitektur, med særligt fokus på skole- og ungeområdet.

Lisbeth Olsen er en velrenommeret arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole. Med næsten 30 års erfaring - de seneste 18 år hos JJW, har hun opbygget en imponerende portefølje og specialiseret sig i design af skoler og daginstitutioner.

- Vi er begejstrede for at byde Lisbeth Olsen velkommen som en vigtig del af vores team. Hendes passion for at skabe innovative og inspirerende læringsmiljøer er i overensstemmelse med vores mål om at forme rum, der fremmer kreativitet og uddannelse, udtaler Susanne Hansen, Kreativ Direktør hos Nordic Office of Architecture, og fortsætter:

- Lisbeths ekspertise vil uden tvivl styrke vores arbejde med at designe bæredygtige og funktionelle bygninger indenfor leg og læring.

Nogle af Lisbeths primære projekter som sagsarkitekt inkluderer den netop afleverede Sluseholmen Skole, sammenlægningen af Tove Ditlevsens Skole samt hendes arbejde i forbindelse med udviklingen af Jernbanebyen, hvor hun har udført analyser til etablering af en ny skole i dette spændende københavnske byudviklingsområde.

Lisbeth er aktivt engageret i uddannelsen af arkitektfagets næste generation, både som censor på Arkitektskolen og som mentor for arkitektstuderende.

Lisbeth Olsens ekspertise og passion for leg og læring vil utvivlsomt tilføre værdi til Nordic Office of Architecture og vores fortsatte engagement i at skabe innovative og funktionelle rum, der fremmer kreativitet og uddannelse.

Nordic Office of Architecture er en nordisk arkitektvirksomhed med kontorer i København, Århus, Aalborg, Reykjavik og Oslo. Nordic beskæftiger mere end 400 medarbejdere fordelt på mere end 30 nationaliteter. Nordic er ejet af den norske ingeniørvirksomhed Norconsult, som er ejet af medarbejderne.

For yderligere information og interviewforespørgsler, bedes medier kontakte kommunikationschef i Nordic Danmark, Louise Kanne.

Placeholder image for person

Email
Phone