Projekterende arkitekt til fremtidens velfærdsarkitektur

Hos Nordic Office of Architecture er vi masser af spændende projekter på tegnebrættet – og især indenfor sundhedsbyggeri er det fuld blus på alle kedler. Lige nu søger vi derfor en dygtig projekterende arkitekt til vores sundhedsafdeling, der arbejder med projekter indenfor sundhed, pleje og farma.

Projekterende arkitekt til sundhedsbyggeri

Brænder du for velfærdsarkitektur, som gør en forskel i vores samfund? Og vil du være med til at skabe fremtidens sundhedsbyggerier? Så har vi måske jobbet til dig. Vi søger en erfaren arkitekt med solide kompetencer inden for projektering, der kan formidle den arkitektoniske idé gennem projekteringsfaserne. Som projekterende arkitekt i vores sundhedsafdeling får du stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og for videre faglig udvikling. Vi prioriterer et godt og kreativt arbejdsmiljø, præget af arbejdsglæde, videndeling og fællesskab. Hos os skal det være rart at gå på arbejde. Her er ingen spidse albuer – tværtimod masser af albuerum. Masser af muligheder for at lære og vokse fagligt og professionelt.

Arbejdsdagen er afvekslende og i høj grad præget af frihed under ansvar. Der er også mulighed for at få berøring med projektering inden for vores øvrige fagområder – såsom transformation og renovering, leg & læring, erhverv og alment boligbyggeri.

Vi forestiller os, at du:

  • har minimum 8 års projekteringserfaring. Du færdes hjemmevant i byggeriets faser, det tekniske og BR18.
  • er fortrolig med projektering i Revit og udarbejdelse af beskrivelser
  • har et skarpt blik for de gode løsninger i både helheden og detaljen
  • er en procesorienteret teamplayer, der formår at holde fokus på målsætning og prioriterer høj kvalitet i projektet.
  • har en god ordenssans og lægger stolthed i styring af tid, økonomi og ressourcer.
  • er åben og nysgerrig og insisterer på at udvikle din faglighed løbende.

Om Nordic Office of Architecture

Vi er en arkitektvirksomhed med stærke rødder i Norden og et globalt udsyn. I et tværfagligt samarbejde skaber vi levende samfund. Vi er et mangfoldigt hold af arkitekter, planlæggere, landskabsarkitekter, konstruktører og kreative. Sammen arbejder vi for at påvirke mennesker, planet og samfund i en positiv retning gennem velfærdsarkitektur af høj kvalitet.

Nordic Office of Architecture er en del af den skandinaviske og medarbejderejede rådgivervirksomhed Norconsult, som du vil komme til at samarbejde med på flere af dine projekter. Nordic Office of Architecture er en af Skandinaviens største tegnestuer med mere end 400 medarbejdere fordelt i bl.a. Danmark, Norge og Island, og vi har et tæt samarbejde mellem alle vores kontorer. Vi prioriterer generelt at arbejde tæt sammen med udvalgte samarbejdspartnere, så vores medarbejdere har mulighed for at opbygge relationer og dermed øge den personlige og faglige udvikling og sikre arbejdsglæde.

I Danmark er vi i alt ca. 130 medarbejdere fordelt på vores kontorer i København og Aarhus. Du vil blive en del af vores sundhedsafdeling i vores hyggelige kontor i Sankt Annæ Passage i København.

Interesseret? – Send os din ansøgning!

Lyder stillingen som noget for dig, så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt til careersdenmark@nordicarch.com. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at modtage din ansøgning.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sofie Peschardt på 61 70 24 05. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst og kvalifikationer.

Tiltrædelse:
Snarest

Sofie Peschardt