Projekteringsledere til fremtidens velfærdsarkitektur

Nyt år, nye drømme, nye spændende udfordringer? Hos Nordic Office of Architecture har vi på det seneste vundet en del større opgaver i vores afdeling for Leg og Læring samt Sundhed, Pleje og Pharma, som vi skal sætte fart på i 2024. Hertil mangler vi erfarende og dygtige projekteringsledere.

Om os

Nordic Office of Architecture er en ledende international arkitektvirksomhed med kontorer i Norge, Island og Danmark. Vi er inspireret af den nordiske designtradition som hylder enkelthed, funktionalitet og håndværksmæssig kvalitet og baserer vores projekter på en dyb forståelse for mennesker og en følsom tilgang til naturen. Gennem vores alsidige portefølje af store og små projekter, er vores mission altid at bidrage til at forme en bæredygtig fremtid.


Du sætter barren højt og bringer din erfaring i spil

Du har erfaring med at lede komplekse projekter og kan bringe din personlighed i spil i brugerprocesser, faglige samarbejder og fastholde gode relationer til bygherrer. Hos Nordic Office of Architecture får du muligheden for at løfte visionerne for fremtidens velfærdsarkitektur og sikre mål i form af sunde, funktionelle og bæredygtige byggerier. Du vil være med til at præge den spændende udvikling vi er inde i, og have masser af muligheder for udvikling af din egen faglighed og rolle.


Du kommer med

Dit fokus på mennesker, din faglighed og din sociale drivkraft sikrer at både det enkelte projekt og din faglighed løbende er i udvikling. For at kunne løfte de opgaver der ligger i jobbet forestiller vi os at:

  • Du kender dine styrker og svagheder og kan bringe dem i spil med dine kollegaer.
  • Du har 5-10 års erfaring som projekteringsleder.
  • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra lignende opgaver.
  • Du har en god ordenssans og lægger stolthed i styring af tid, økonomi og ressourcer.
  • Det falder dig naturligt at lede ved at lytte og forstå.
  • Du er åben og nysgerrig og insisterer på at udvikle din faglighed løbende.
  • Du fremstår med stor faglighed og professionalisme i samarbejdet med bygherrer og øvrige rådgivere.
  • Du er uddannet arkitekt eller bygningskonstruktør, gerne med videreuddannelse indenfor eksempelvis projektledelse eller byggeøkonomi.


Vi tilbyder

Du kan glæde dig til en udfordrende hverdag med fleksible rammer i en spændende virksomhed, hvor faglighed og forretningsudvikling er i fokus. Ud over moderne historiske lokaler centralt beliggende i hjertet af København, byder Nordic på frokostordning, rabataftaler, en aktiv personaleforening og meget mere.

Vil du være en del af en social arbejdsplads med faglige frokoster, årlige studieture, kulturudvalg og plads til en fredagsøl med kollegerne efter arbejde? Så glæder vi os til at høre fra dig.

Vi indkalder til samtaler løbende og lukker opslaget når vi har fundet de rette kandidater. Hvis du har spørgsmål til stillingerne eller til hvordan det er at være medarbejder hos Nordic Office of Architecture, er du velkommen til at kontakte Michael Vielsted Berntsen.

Michael Vielsted Berntsen

Vi glæder os til at læse din ansøgning og CV.