Sagsarkitekt til Sundhed, København

Hos Nordic Office of Architecture har vi masser af spændende og vigtige projekter på tegnebrættet – særligt inden for sundhedsbyggeri. Lige nu søger vi en dygtig arkitekt med solid erfaring som sagsarkitekt. Du vil blive en del af vores sundhedsafdeling, som arbejder med projekter indenfor sundhed, pleje og farma.

Erfaren sagsarkitekt til fremtidens sundhedsbyggeri

Erfaren sagsarkitekt til fremtidens sundhedsbyggeri

Brænder du for velfærdsarkitektur, som gør en forskel i vores samfund? Og vil du være med til at skabe fremtidens sundhedsbyggerier? Så har vi måske jobbet til dig! Vi søger en erfaren sagsarkitekt med solide kompetencer og ikke mindst lysten til at indtage en central rolle i forhold til at styre ideerne igennem alle faser, konceptudvikling og løbende udvikling af vores sundhedsafdeling. Vi prioriterer et godt og kreativt arbejdsmiljø, præget af arbejdsglæde, videndeling og fællesskab. Hos Nordic Office of Architecture skal det være rart at gå på arbejde. Her er ingen spidse albuer – tværtimod masser af albuerum og gode muligheder for at lære og vokse fagligt og professionelt.

Arbejdsdagen er afvekslende og i høj grad præget af frihed under ansvar. Der er mulighed for også at få berøring med projekter inden for vores øvrige fagområder – som fx transformation og renovering, leg & læring, erhverv, alment boligbyggeri m.v.

Vi forestiller os, at du:

  • har minimum 10 års relevant erfaring som sagsarkitekt
  • kan varetage den tværfaglige dialog med samarbejdspartnere samt administrere et internt projektteam
  • er en stærk formgiver med lysten til at skabe visionær og langtidsholdbar velfærdsarkitektur
  • er en engageret og dygtig kommunikator
  • er god til at formidle dine visioner
  • er godt hjemme i Adobe-pakke, ligesom det er en fordel at kunne bruge AutoCad og Revit
  • er åben og nysgerrig og insisterer på at udvikle din faglighed løbende.

Om Nordic Office of Architecture

Vi er en arkitektvirksomhed med stærke rødder i Norden og et globalt udsyn. I et tværfagligt samarbejde skaber vi levende samfund. Vi er et mangfoldigt hold af arkitekter, planlæggere, landskabsarkitekter, konstruktører og kreative. Sammen arbejder vi for at påvirke mennesker, planet og samfund i en positiv retning gennem velfærdsarkitektur af høj kvalitet.

Nordic Office of Architecture er en del af den skandinaviske og medarbejderejede rådgivervirksomhed Norconsult, som du vil komme til at samarbejde med på flere af dine projekter. Nordic Office of Architecture er en af Skandinaviens største tegnestuer med mere end 400 medarbejdere fordelt i bl.a. Danmark, Norge og Island, og vi har et tæt samarbejde mellem alle vores kontorer. Vi prioriterer generelt at arbejde tæt sammen med udvalgte samarbejdspartnere, så vores medarbejdere har mulighed for at opbygge relationer og dermed øge den personlige og faglige udvikling og sikre arbejdsglæde.

I Danmark er vi i alt ca. 130 medarbejdere fordelt på vores kontorer i København og Aarhus. Du vil blive en del af vores sundhedsafdeling i vores hyggelige kontor i Sankt Annæ Passage i København.

Interesseret? – Send os din ansøgning!

Lyder stillingen som noget for dig, så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt til careersdenmark@nordicarch.com. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at modtage din ansøgning.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sofie Peschardt på 61 70 24 05. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst og kvalifikationer.

Tiltrædelse:
Snarest

Sofie Peschardt