Vi søker erfaren og engasjert planarkitekt

Ønsker du å jobbe i et dynamisk og inkluderende miljø med alt fra analyse og konseptutvikling, tettstedsutvikling og mulighetsstudier til kompliserte reguleringsplaner og planprosesser fra ide til vedtatt plan?

Vi søker en erfaren og engasjert planarkitekt til vårt kontor i Oslo. Her vil du få muligheten til å utvikle dine ferdigheter videre i et profesjonelt og sosialt miljø. Noen av våre pågående prosjekter inkluderer blant annet: regulering av NRKs nye hovedkontor på Ensjø, Regulering av Laksevåg Verft i Bergen med 1000 boenheter med tilhørende kombinerte formål, Regulering av Romerike helsebygg og Lillestrøm bussterminal ved Norges 3. største knutepunkt som inkluderer kontor, næringsformål og utadrettede formål. Nordic og vår urbanismegruppe vokser stadig. Nylig ble også det prisvinnende arkitektkontoret Kristin Jarmund Arkitekter (KJ-A) en del av Nordic, som videre befester vår posisjon som ett av Nordens ledende arkitektkontorer, et faglig felleskap vi håper du vil bli del av.

Vi søker deg som

  • har minst 8-10 års erfaring og kan lede komplekse prosjekter med stødig hånd
  • gode visuelle formidlingsevner
  • er en nysgjerrig lagspiller med blikk for heltheten
  • er fremoverlent, liker å ta ansvar og få ting til å skje
  • har et sterkt engasjement for byutvikling og arkitektur, og ønsker å bidra positivt i utviklingen av urbanismeklyngen
  • har gode norskkunnskaper og god framstillingsevne, både muntlig og skriftlig
  • har erfaring med ledelse og koordinering av interessenter, lokale myndigheter og underkonsulenter og styrer tiden godt
  • er utdannet urbanist, arkitekt, eller innen annet relevant fag med særlig kompetanse innen arealplanlegging, tidligfase, problemløsning og konseptutvikling

I tillegg er du trygg på digitale verktøy som:

  • Focus Arealplan, Sketchup, Rhino, Adobe-pakken og/eller andre illustrasjonsverktøy
  • Kunnskaper innen Grasshopper, Spacemaker teller også positivt

Nordic tilbyr

Vi tilbyr et godt lønnsnivå, gode pensjons- og personalforsikringer, sosiale goder som avisabonnement, tilskudd til trening, firmaleilighet på fjellet—i tillegg til et hyggelig og sosialt arbeidsmiljø. Du blir en del av et raskt voksende internasjonalt selskap med dyktige og svært motiverte fagpersoner som ønsker å skape vakre funksjonelle bygninger og samfunn.

Arbeidssted – Telegrafen i Oslo

Arbeidssted vil være i våre nyoppussede lokaler svært sentralt i Oslo. Her har vi gode fasiliteter til varierte arbeidsformer med ulike typer sittegrupper og møterom, samt modellverksted og materialbibliotek. Kantinen i Telegrafen tilbyr ypperlig lunsj.

Interessert i stillingen?

Høres dette ut som noe for deg kan du sende søknad og CV til careers@nordicarch.com

Husk å merke søknaden med «Søknad Urbanist»

Søknadsfrist: Snarest

Spørsmål om stillingen kan rettes til Fidan Krasniqi på fk@nordicarch.com