Nordic, Nye SUS og Project Frog holder gratis foredrag om industrialisert bygging på årets Autodesk University konferanse

For aller første gang kan alle delta gratis på Autodesk University i digital form, og du trenger ikke være BIM-ansvarlig for å få innsikt i de nyeste trendene i byggebransjen. Nordic Office of Architecture, Nye SUS og Project Frog skal sammen holde et foredrag som gir en innsikt i hvordan man jobber med industrialisert bygging i Skandinavia og et hvordan tverrfaglig samarbeid har muliggjort nye løsninger.

Foredraget som holdes av Soren Shen-Lung Lin, Bridget White og Steve DeWitt heter "Unite! Innovative BIM Workflows for Industrialized Construction” (ID: AS463561). Dette og flere foredrag ledet av fagpersoner i bransjen og Autodesk-eksperter vil være tilgjengelig på forespørsel fra 17. november (Pacific Time 9:00 a.m.).

Industrialisering begynner å bli allment kjent i byggebransjen på grunn av fordelene med effektiv produksjon, god kvalitet og høy grad av presisjon. For å lykkes med industrialisert bygging har Nordic i flere år nå jobbet aktivt med å implementere innovative BIM metoder og avansert teknologi i alle faser, fra design til produksjon. I dette foredraget får du et dypere blikk på hvordan den Skandinaviske modellen for industrialisert bygging. Du får også høre om hvordan det tverrfaglige samarbeidet mellom Nye SUS, Nordic, programmeringsteamet i COWI og utviklerne i Project Frog har åpnet nye muligheter for hva man kan få til innen industrialiserte byggverk. Som eksempel brukes det innovative prosjektet Nye Stavanger Universitetssykehus som nå er under bygging, samt et høykvalitets boligprosjekt. Her reflekterer de samarbeidende partene over hvilke utfordringer arkitekter og ingeniører har møtt på i arbeidet og gir en steg-for-steg-gjennomgang av prosessen på tilsvarende prosjekter med høy grad av industrialisert bygging, modularitet og repeterende planløsninger (hoteller, skoler, kontorbygg osv.).

På linken under kan du registrere deg for å delta:

https://www.autodesk.com/autodesk-university/conference/overview

Vennligst bruk denne linken for å bokmerke “Unite! Innovative BIM workflows for Industrialized Construction” og få video-on-demand av arrangementet.

https://www.autodesk.com/autodesk-university/class/Unite-Innovative-BIM-Workflows-Industrialized-Construction-2020