Nordic – Office of Architecture tar opp to nye partnere

Vi har den store gleden av å annonsere at vi tar opp to nye partnere i Nordic: Diana Cruz og Thomas Fagernes.

«Både Diana og Thomas har gjort en solid innsats for å skaffe flere oppdrag til kontoret og har en smittsom positiv energi og stå-på-vilje. De har begge svært god forståelse for kundene og markedene de jobber mot og følger opp disse på eksemplarisk vis. Det har vært ekstra viktig i dagens noe spesielle situasjon og vi er svært fornøyde med å nå kunne ta dem opp som partnere i selskapet,» sier Eskild Andersen, daglig leder i Nordic.

Diana har jobbet med komplekse prosjekter for en rekke offentlige og private kunder i Storbritannia, Nederland, Kina, Qatar og Norge. Hun leder nå Nordics byutviklingsteam og har levert en rekke prosjekter innenfor strategisk arealplanlegging og byutvikling. Hennes prosjekter fokuserer på bærekraft, helse og menneskelige verdier. I det siste har hun blant annet hatt ansvaret for masterplanen for Bragernes i Drammen, en ny bydel i Bodø og Steinkjers nye sentrumsplan.

Thomas jobber mye i tidlig fase med planlegging og designledelse og har jobbet med internasjonale konsulenter og prosjekter de siste 13 årene før han i 2018 ble Assosiert Partner i Nordic – Office of Architecture. Han kom til Nordic fra Snøhetta, hvor han blant annet var ansvarlig for oppbyggingen av deres kontor i Singapore og ledet teamet som vant Grand Shanghai Opera House. Siden han ble del av Nordic har han styrket firmaets internasjonale satsning gjennom prosjekter som Nanchang Waves, en elegant utsiktspaviljong i et våtmarksområde i Nanchang, Kina. I tillegg har han vært ansvarlig for en rekke internasjonale konkurranser, blant annet konkurransen om Guangzhou terminal tre.

«Både Diana og Thomas står som faglige fyrtårn i Nordic, de tør å utfordre tankesettene våre og bidrar sterkt til Nordics strategiske utvikling. Kort sagt er de med på å løfte Nordic, de gir av seg selv og vi er utrolig glade for å ha de med som partnere, kollegaer og venner,» avrunder Andersen.